Levering og returnering

Hvis du fortryder dit køb, bytter vi naturigvis dine varer med et smil. Meddel Green Harmony ApS - selskabet der ejer webshoppen krystalkalender.dk - at du har fortrudt dit køb senest 14 dage efter levering. Vi tilbagebetaler herefter det modtagne beløb, så snart vi har modtaget returpakken med varerne, der skal returnere. Venligst send os en mail på kontakt@krystalkalender.dk, hvis du ønsker at retunere dit køb.

Varer der returneres ufrankeret eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Køber har risikoen for returforsendelsen, så vi anbefaler man anvender et postfirma der anvender track & trace. Du bør sende varen forsvarligt emballeret og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Hvis kunden nægter modtagelse af forsendelsen eller blot ikke henter sin pakke hos pakkeshop, betegnes dette IKKE som gyldig fortrydelse. Alle varer skal sendes retur af køber på "normal" vis. Skulle vi få ekstra omkostninger i forbindelse med returporto eller lignende, da faktureres kunden for dette. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder/ organisationer, hvor der ikke er returret.

Manglende afhentning af bestilte vare hos postcentral /pakkeshop eller lign. sidestilles IKKE med afbestilling/fortrydelse. Når varen har været mere end 5 dage hos pakkeshop eller lign. uden afhentning, starter fortrydelsesretten. Hvis pakken ikke afhentes og Green Harmony ApS pålægges returomkostninger fra fragtselskabet har Green Harmony ApS ret til at fakturere kunden dette beløb som et administrationsgebyr.

Fortrydelse af en del af købet

Har du købt flere varer hos Green Harmony ApS i samme bestilling, da har du naturligvi mulighed for at sende én eller flere varer retur. Vi vil dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen eller varerne retur.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varen skal returneres i samme stand som ved modtagelsen. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Hvis du fortryder dit køb ved af undlande at afhente din pakke ved en pakkeshop, bliver der fratrukket 30,- fra beløbet der tilbagebetales for at dække returporto fra pakkeshop til os.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

RETURADRESSE
Green Harmony ApS
Classensgade 13, 3 th
2100 København Ø

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. 

Du modtager en e-mail, når vi har fået din(e) vare(r) retur. Heri er der en bekræftelse på modtagelsen og oplysninger om den videre proces.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (Dette gælder dog kun adresser i Danmark - ikke Færøerne og Grønland, og der gælder ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.