Krystal Pakkekalender

Vores årlige krystal pakkekalender er et alternativ til almindelige pakkekalendere fyldt med chokolade, små stykker legetøj, som ingen gider at lege med og plastikdimser til ingen verdens nytte.

Krystalkalenderen 2022 består af 24 smukke og unikke krystaller, der passer perfekt til den lille barnehånd eller teenageværelset. Hver dag kan din lille øjesten pakke sin egen smukke sten ud og læse om, hvor stenen er fundet og hvilke magiske egenskaber stenen siges at have.

Ved køb af flere krystal kalendere gives 10% rabat.

Bestil senest mandag den 28. november klokken 12.00 for at modtage kalenderen inden 1. december. Vi anbefaler, at du vælger pakkeshop frem for privat levering, da denne form for levering er mere usikker.

Krystallerne i dette års Krystal Julekalender kommer fra Zimbabwe, Brasilien, Ungarn, Sydafrika, USA og Kina. Selve kalenderen er lavet i genbrugsmaterialer og 'indmaden' i kalenderen kan genbruges i flere år.

Åbn dagens låge og se, hvilken skøn krystal der venter på dig. Sammen med krystallen følger en lille fortælling med om, hvor dagens krystal kommer fra, og hvilke gode og magiske egenskaber stenen siges at have.

Selve julekalenderen er produceret af det danske firma Giving Deer og er lavet af 100% bæredygtige af genanvendelige materialer. I modsætning til de mange billige kalendere, der kan købes rundt omkring, så er vores julekalender i en kvalitet, hvor lågerne ikke åbnes bare man kigger på dem. 


KONTAKT

Green Harmony ApS
Classensgade 13, 3th
2100 København Ø

CVR 40 35 74 08

E-mail: kontakt@krystalkalender.dk

FØLG OS

Facebook

Instagram